Spray Tan Horst
10 minuten natuurlijk gezond bruin

Veel gestelde vragen


Wat is Spray Tan? 

Zie info. 


Word ik niet oranje? 

De spray vloeistoffen, die tegenwoordig op de markt zijn, hebben een uitstekende kwaliteit. Er zijn verschillende vloeistoffen voor alle huidtinten. Er wordt individueel gekeken naar de type en teint van klant en tevens wordt er goed geluisterd naar de wens van de klant. We adviseren u altijd het beste gezien de type huid, kleur haren en kijkende in welk seizoen van het jaar we zitten. 


Krijg ik geen vlekken of strepen? 

Door de fijne verneveling kan het in tegenstelling tot een crème nauwkeurig en in kleine hoeveelheden op de huid worden aangebracht, waardoor er geen strepen of vlekken ontstaan. Wel moet u opletten dat u niet in contact met water komt na de spray tan.


Is de Spray Tan voor iedereen geschikt?

De tanning is over het algemeen voor iedereen geschikt. Dus ook mensen met bijvoorbeeld bultjes, pigment aandoeningen, zonne-allergieën of huidkanker mogen worden getand. Zie info in welke gevallen wij het afraden. 


Kan ik na de behandeling in de zon?

In de eerste paar uur na de behandeling kun je extra gevoelig zijn voor de zon. Na een behandeling ben je NIET beschermd tegen de schadelijke invloeden van de zon of zonnebank. Je kunt gewoon een zonnebrandcrème gebruiken. Zonnebaden is echter wel bevorderlijk voor het behoud van de bruine kleur. 


Ik ga trouwen, hoeveel dagen van te voren kan ik het beste een afspraak maken?

Om alle risico's te vermijden is het beste om 2 of 3 dagen voor de bruiloft een afspraak in te plannen. Dan is je teint op haar mooist en loop je ook geen risico op vlekjes op je jurk.

 

Kan ik zwemmen en naar de sauna?

Door veelvuldig te zwemmen in chloor-water en / of bezoeken aan sauna's, zal de verkregen tint sneller kunnen vervagen.


Bouw ik door Spray Tan een bruine kleur op?

Ja, wanneer je regelmatig een behandeling ondergaat helpt dit om je kleur te verdiepen en de duur van je teint te verlengen.


Na hoeveel dagen kan ik weer een Spray Tan behandeling boeken?

Na ongeveer 6 tot 8 dagen voor een diepere en mooiere kleur resultaat.

Wat moet ik doen voor de behandeling?

Zie Tips voorbereiding

 

Krijg ik de Spray Tan uit mijn kleding en beddengoed?

Ja hoor, de vloeistof hecht zich alleen aan je huid. Zelfs op spierwitte beddengoed houdt je geen blijvende vlekken.

 

Kunnen mannen zich ook laten tannen?

Ja, ook bij mannen wordt veelvuldig spray tan gedaan.  


Zijn er producten die de Tanning verlengen of onderhouden?

Ja, er zijn producten die u thuis kunt gebruiken. De Tanning Mist wordt veel gebruikt voor het gezicht, armen en decolleté. U kunt uw getande kleur daarmee onderhouden. Maar ook wordt deze Mist het hele jaar door gebruikt om een gezond kleurtje te krijgen. De Tanning Mousse is uitermate geschikt voor de benen en de rest van het lichaam. Ook deze mousse kleurt mee vanaf de kleur die je al hebt. Vandaar dat beide producten goed te gebruiken zijn het hele jaar rond. Bij uw eerste afspraak zal de consulent deze twee mogelijkheden met uw bespreken.  U kunt ze ook bestellen in de webshop of het aanvraagformulier! 

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info