Spray Tan Horst
10 minuten natuurlijk gezond bruin

Media


Spray Tan Horst werkt samen met LA Tanning Nederland

Spray Tan Horst gebruikt de lotions van LA Tanning Nederland. In The Games of Thrones wordt getand met de producten van LA Tanning. Maar ook zijn de lotions in de Marie Claire verkozen als beste Spray Tan Lotions. Daarom dat LA Tanning geniet van groot bekende klantenkring zoals bijvoorbeeld Arianne Grande of Victoria Beckham. 
Bridget Maasland in New York

Bridget heeft een feestje in het Empire Statebuilding. Hiervoor laat ze een spray tan doen in New York. Benieuwd naar Bridgets ervaring? 

Ook Spray Tan Horst kent vele tevreden klanten. Kijk maar eens in mijn gastenboek. Onderstaande twee artikelen, klik op link.

  


 

De risico’s van de zonnebank


OLCAY GULSEN VERSLAAFD AAN SPRAY TAN!

De altijd prachtige Olcay Gulsen (Eigenaresse en gezicht van het waanzinnig mooie merk Super Trash), zegt in Grazia verslaafd te zijn aan Spray Tan. In het blad wordt haar gevraagd of ze ijdel is. Daarop antwoord ze:

    

" Ja, heel erg. Drie keer per week komt er iemand langsom mijn haar te doen. Ik kan me zo gelukkig voelen las mijn haar goed zit. Ik draag nooit veel make-up, dus dat laat ik ook doen. Verder heb ik wimperextentions en krijg ik elke week een manicure en pedicure. En ik ben verslaaft aan Spray Tan." 

Vandaar die mooie benen?!

" Moet ik eigenlijk helemaal niet zeggen he, dat het niet van mezelf is. Mensen zeggen vaak: ' Jij hebt zo'n mooie huid'. Maar dat is helemaal niet waar, dat is de Spray Tan."

Wil je net zo'n prachtige kleur als Olcay, maak dan snel een afspraak bij Spray Tan Horst

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info