Spray Tan Horst
10 minuten natuurlijk gezond bruin

Tips 

Voorbereiding 

Het is van groot belang om minimaal 24 uur voor behandeling je huid grondig te scrubben, met voorkeur met een product die niet gemaakt is op oliebasis. Door de huid goed te scrubben verwijder je dode huidcellen, waardoor je een mooier huid krijgt.

Tevens zal dit de duur van je kleurbehoud aanzienlijk verlengen! Eventueel ontharen kun je het beste 24 uur voor behandeling doen, tenzij je harst. Dit moet minimaal 48 uur voordat de tanning plaats vindt.

Acht tot 12 uur voor de behandeling mag je je douchen, maar niet met oliehoudende producten. Ook mag je 8 tot 12 uur voor de behandeling geen bodylotion of olie op de huid gebruiken.

Minimaal 1 uur voordat de consulente komt, make-up met water van de huid verwijderen. Mascara mag blijven zitten. Gebruik geen deodorant, aftershave, eau de toilette en/of andere parfumhoudende producten vlak voor de behandeling. Neem loszittende kleren mee, liefst geen spijkerbroek.


 

Nazorg

Direct na de behandeling mag je onder GEEN beding met water in aanraking komen. Handen wassen, door de regen lopen of ander contact met water veroorzaakt direct witte vlekken op de huid en wordt daarom ten zeerste afgeraden.

Na acht uur mag je je met milde douchegel douchen of baden. (Er is ook speciale lotion waar je sneller mee mag douchen, deze wordt vaak gebruikt bij tanningspartys die s' avonds plaatsvinden) Mocht er bij het douchen of baden een bruine verkleuring van het water zichtbaar worden, dan is dit louter overtollige spray tan. Dit gaan niet ten koste van de bruine tint.

Gedurende vijf dagen wordt aangeraden om na elke douchebeurt de huid in te smeren met een bodylotion. Deze mag van je eigen merk zijn, de consulente heeft ook een bodymist en crème welke de kleur beter behoudt.  

Voor een optimaal kleurbehoud kun je tussen de zesde en negende dag de behandeling herhalen tegen een gereduceerd tarief. Prijzen en kortingen kunt u hier vinden. 

   

Andere Zaken 

 

Zwemmen en Sauna

Door veelvuldig te zwemmen in chloor-water en / of bezoeken aan sauna's, zal de verkregen tint sneller kunnen vervagen.

 

Zonnen en bescherming

In de eerste paar uur na de behandeling kun je extra gevoelig zijn voor de zon. Na een behandeling ben je NIET beschermd tegen de schadelijke invloeden van de zon of zonnebank. Je kunt gewoon een zonnebrandcrème gebruiken. Zonnebaden is echter wel bevordelijk voor het behoud van de bruine kleur

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info